Rusnák wil bij Cambuur blijven: "Dit is perfect voor mij"

21 oktober 2014, 08:07

Als het aan Albert Rusnák ligt, speelt hij ook na de winterstop voor SC Cambuur. De jonge Slowaak is door Manchester City tot januari verhuurd aan de Friezen, maar Rusnák wil het seizoen afmaken.

Rusnák voelt zich op zijn plek in de Eredivisie, zegt hij in De Telegraaf. Hij vindt het voor zijn ontwikkeling het beste om minimaal tot de zomer bij Cambuur te blijven. "Dit is perfect voor mij. De voetbalfilosofie van Cambuur en die in Nederland in het algemeen is geweldig. Misschien blijf ik nog wel drie jaar in Nederland. Er is niet één speler van 20 die nu bij City in de basis speelt. De spelers op mijn positie, Samir Nasri en David Silva, zijn van wereldklasse. Het is niet zo makkelijk om na zes maanden terug te komen en te zeggen: 'Hier ben ik. Ik heb zes maanden goed gespeeld in Nederland'. Het is daarom cruciaal dat ik hier ook na januari blijf. Dat is wat ik wi."

De 20-jarige Rusnák wil dat Manchester City en SC Cambuur op korte termijn met elkaar in gesprek gaan. "Ik hoop dat alles dan in orde wordt gemaakt. Maar wel op de manier waarop ik het wil en Cambuur ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen