Zoutman: "Kan de tien spelers die overbleven niets verwijten"

21 oktober 2014, 08:34

Jong FC Twente leed maandag in de Jupiler League een kansloze nederlaag tegen titelkandidaat Roda JC Kerkrade. Na een vroege rode kaart voor Brem Soumaoro, gegeven voor een overtreding op Ard van Peppen, speelde de ploeg uit Enschede volgens trainer Jan Zoutman een min of meer verloren wedstrijd.

"Ik kan de tien spelers die overbleven na de rode kaart eigenlijk niets verwijten. Tot dat moment ging het eigenlijk gelijk op", zegt hij op de clubsite. Vlak na de rode kaart voor Soumaoro scoorde Roda twee keer, via Johan Plat. "Vervolgens probeer je het in de rust iets anders neer te zetten om de veldbezetting wat beter te krijgen. Dat ging de tweede helft ook beter. Even had ik het gevoel dat we, wanneer we zouden scoren, de zaak misschien nog zouden kunnen kantelen, maar eigenlijk heeft dat er vandaag niet in gezeten", geeft hij eerlijk toe.

Bij Jong FC Twente deden tegen Roda JC onder meer Sonny Stevens, Darryl Lachman, Shadrach Eghan, Torgeir Børven en Dico Koppers mee. Deze spelers maken normaal gesproken deel uit van de A-selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen