Hasi: "Dachten wel even te winnen van Dortmund"

21 oktober 2014, 18:24

Anderlecht-manager Besnik Hasi hoopt dat zijn elftal heeft geleerd van de Champions League-thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund van drie weken geleden. Woensdag staat de kampioen van België in Brussel in het miljoenenbal tegenover Arsenal.

De ontmoeting met Dortmund ging met 0-3 verloren, en dat terwijl Anderlecht bij de ouverture van het toernooi vertrouwen had getankt door Galatasaray in Turkije op 1-1 te houden. "Het gevoel is nu anders dan tegen Dortmund", zegt Hasi tegen Het Nieuwsblad. "Toen was iedereen euforisch na onze partij in Turkije en dacht iedereen dat we wel met 3-0 zouden winnen. Dat is nu dus niet zo en het is beter zo. Arsenal heeft wel enkele geblesseerden maar blijft een topploeg in Europa. Wij moeten dan ook niet focussen op wie er niét bij is, maar wel wat we kunnen doen als we de bal hebben en op hoe we ze kunnen stoppen."

"Arsenal is een groot team dat elke week in de Premier League speelt, wij zijn jong en spelen elke week in België", aldus Hasi. "Deze wedstrijden maken onze jonge gasten wel beter. We mogen dan echter niet dezelfde fout maken als tegen Dortmund en dus vooral niet euforisch aan de match beginnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen