NAC wil na 'openlijke vrijage' praten met Verbeek

22 oktober 2014, 00:00

NAC Breda hoopt op een gesprek met Gertjan Verbeek. De Bredase club is op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, na het ontslag van Nebojsa Gudelj, en Verbeek sloot afgelopen weekend bij FOX Sports een overstap naar het Rat Verlegh Stadion niet uit.

"Ik ben op dit moment werkzoekende, dus ik moet van de uitkeringsinstantie solliciteren, hè", grapte Verbeek. "Ik ben nog door niemand van NAC benaderd. Maar als een club de moeite neemt om interesse te tonen in mij, dan ga ik meestal het gesprek aan. Ik sluit niks bij voorbaat uit. Clubs mogen bellen."

"Naar aanleiding van de openlijke vrijage op de nationale televisie informeert NAC bij het management van Gertjan Verbeek of er aanleiding is voor een vrijblijvend gesprek tussen beide partijen", reageert NAC op de woorden van Verbeek in een statement op de clubwebsite.

NAC heeft inmiddels een lijstje met eisen waaraan de nieuwe trainer moet voldoen op papier gezet. "De zoektocht richt zich op een hoofdtrainer die een duidelijke consistente lijn hanteert en aanvallend voetbal nastreeft", klinkt het in Breda. "Tegelijkertijd moet de nieuwe trainer van NAC zijn mannetje staan bij de verschillende geledingen binnen de organisatie en affiniteit hebben met de unieke clubcultuur van de Bredase club. Van de nieuwe hoofdtrainer wordt verwacht dat hij de bindende factor is tussen de verschillende disciplines binnen de technische staf en dat hij een brug slaat naar de jeugdafdeling van NAC. De ideale kandidaat beschikt bij voorkeur over ervaring als hoofdtrainer in de Jupiler League of de Eredivisie."

Momenteel staat NAC onder leiding van interim-coach Eric Hellemons en diens assistent Rob Penders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen