Mendes da Silva mist PSV-uit: "Hier baal ik heel erg van"

22 oktober 2014, 08:37

Bij Panathinaikos, komende donderdag de tegenstander van PSV in de Europa League, staan de nodige bekenden van de Eredivisie onder contract. Niet alleen Marcus Berg (ex-PSV), Ouasim Bouy (ex-Ajax), Danijel Pranjic (ex-SC Heerenveen) en Emir Bajrami (ex-FC Twente) spelen voor de Griekse club, maar ook David Mendes da Silva (oud-speler van Sparta, Ajax, NAC Breda en AZ) verdient er zijn brood. Net als Berg is de middenvelder door een blessure niet inzetbaar tegen PSV.

"Hier baal ik heel erg van", zegt Mendes da Silva in De Telegraaf over zijn absentie in het Philips Stadion van PSV. "Mijn moeder en vrienden zouden in Eindhoven op de tribune zitten en mijn vrouw en twee zoontjes reizen naar Nederland. Eigenlijk voor de wedstrijd maar nu gaan ze naar familie. En dus ga ik de wedstrijd alleen thuis op de bank bekijken", treurt de zevenvoudig international.

"Het is te hopen dat ik tijdig hersteld ben voor de return", stelt Mendes da Silva, die doelt op de terugwedstrijd op 6 november. "Als ik die ook mis, word ik gek. Ik heb zo naar deze wedstrijden uitgekeken. Ik heb al wat langer doorgespeeld met achillespeesklachten", legt de middenvelder uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen