Mourinho ziet Aké prima invallen: "Hij is er bijna"

22 oktober 2014, 11:17

Chelsea was dinsdagavond superieur aan NK Maribor. De Slovenen werden met 6-0 afgedroogd op Stamford Bridge. José Mourinho was zeer verheugd met de prestatie van The Blues. The Portugese manager liet zich bovendien positief uit over invaller Nathan Aké, die volgens hem aan de weg aan het timmeren is.

Aké kwam een half uur voor het einde van de wedstrijd in het veld voor Cesc Fabregas. Bij het slotakkoord van Eden Hazard leverde de Nederlander een assist. "Nathan Aké is verder dan Dominic Solanke", doelt Mourinho op een andere invaller, die zijn debuut beleefde. "Aké is er bijna", stelt Mourinho, die de goede lijn van de competitie met Chelsea doortrekt in de Champions League: "We gaan aan kop met zeven punten en zijn daar erg blij mee. We speelden zeer goed."

De schwung zit er behoorlijk in bij Chelsea. "We hebben veel vertrouwen, zijn solide en hebben veel balans in het team", zegt Mourinho. "Maar de weg naar de finale is nog lang. Om daar te staan moet je twaalf wedstrijden spelen. Laten we dus niet op de zaken vooruitlopen. We hebben ons nog niet eens gekwalificeerd voor de volgende ronde. We moet het stap voor stap bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen