Klopp heeft 'baangarantie' bij Borussia Dortmund

22 oktober 2014, 13:51

De prestaties van Borussia Dortmund in de Bundesliga laten dit seizoen nogal te wensen over. De ploeg van trainer Jürgen Klopp krijgt dreun na dreun te verwerken en bezet de teleurstellende veertiende plaats. Toch hangt de coach allesbehalve aan een zijden draadjeb bij Die Borussen. De clubleiding heeft nog altijd het volle vertrouwen in Klopp, die oude tijden liet herleven in Dortmund, maar het nu even moeilijk heeft.

Dortmund-directeur Joachim Watzke heeft woensdag in de Duitse media aangekondigd dat Klopp een 'baangarantie' heeft. "Ik heb altijd al aangegeven dat onze trainer het einde van zijn periode bij Dortmund zelf bepaalt. Daar blijf ik bij", sprak de directeur. "Zijn effect is niet uitgewerkt, hij heeft nog altijd dezelfde energie. We zijn samen aan een mooi project bezig bij Dortmund."

Klopp is al zeven jaar lang de coach van Dortmund, waar hij twee keer de landstitel mee won en de Champions League-finale wist te bereiken in 2013. Door de huidige positie op de ranglijst in de Bundesliga ontstaan er zorgen dat het kampioenenbal dit seizoen niet bereikt zal worden. Vanavond (woensdag) speelt Dortmund in de CL tegen Galatasaray.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen