Martins Indi na nipte zege: "Moeten onze kop erbij houden"

22 oktober 2014, 14:17

FC Porto wist de Champions League-wedstrijd tegen Athletic de Bilbao uiteindelijk met een 2-1 eindstand naar zich toe trekken, maar de club uit de Portugese havenstad had het lastig met de formatie uit Baskenland. Bruno Martins Indi, die Feyenoord afgelopen zomer voor Porto verruilde, vindt dat zijn ploeg zich beter moet concentreren.

Martins Indi baalt ervan dat het vrij moeizaam ging tegen Bilbao. "Het kostte ons een hoop kracht", zegt de Oranje-international op de officiële clubwebsite. "In de eerste helft van de wedstrijden hadden we de controle over het duel, maar in de tweede helft niet meer. Zij hadden meer balbezit. We moeten leren om onze kop erbij te houden", doelt de verdediger op het mentale aspect.

Uiteindelijk zag Martins Indi wel dat de 2-1 overwinning over de streep getrokken werd. "Als je deze wedstrijden gewoon kunt winnen, dan zegt dat wel wat over de mentaliteit van het team. We moeten meer vertrouwen krijgen, het was erg moeilijk. Maar door het spelen van dit soort wedstrijd worden we zeker sterker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen