Verbeek: "NAC is natuurlijk een voetbalbolwerk"

Ger
22 oktober 2014, 18:59   Bijgewerkt: 22 oktober 2014, 21:40

Gertjan Verbeek gaat binnenkort in gesprek met NAC Breda. De werkloze trainer lijkt de belangrijkste kandidaat om de ontslagen Nebojsa Gudelj op te volgen in het Rat Verlegh Stadion. Momenteel staat Eric Hellemons als interim-coach voor de groep.

"Graeme Rutjes (technisch directeur NAC, red.) heeft mijn zaakwaarnemer gebeld voor een afspraak. Ik ga volgende week het gesprek met ze aan en dan ben ik benieuwd wat ze te vertellen hebben", aldus Verbeek tegenover FOX Sports. "Ik ben wel benieuwd wat de mogelijkheden van de club zijn. Daarom gaan we met elkaar om de tafel. Ik kan nu op voorhand er wel van alles van vinden, maar ik ken het huidige NAC niet goed genoeg. Ik laat me graag verrassen in het gesprek. Maar het totale plaatje moet kloppen."

"NAC is natuurlijk een voetbalbolwerk, waar ik als trainer en speler niet vaak won. NAC is sowieso geen club waar ik vooraf al 'nee' tegen zeg. Er gebeurt altijd wat, het spreekt tot de verbeelding", zegt Verbeek. "Ze hebben het de laatste jaren moeilijk gehad op financieel, organisatorisch en sportief vlak. Ik ben benieuwd naar hun verhaal. We zullen het zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen