Verbeek gaat er onbevangen in: "Ambitie ligt in buitenland"

23 oktober 2014, 10:07

Na het ontslag van trainer Nebojsa Gudelj bij NAC Breda is het de vraag wie de Serviër zal opvolgen in het Rat Verlegh Stadion. Ruud Brood was de droomkandidaat, maar lijkt vanwege zijn dienstverband bij NEC niet haalbaar. Robert Maaskant zou zichzelf hebben aangeboden bij de financiers van de Brabantse club, maar Gertjan Verbeek lijkt de voornaamste gegadigde. De momenteel werkloze oefenmeester heeft volgende week een gesprek met de clubleiding van NAC.

NAC lijkt zodoende haar pijlen te richten op Verbeek, die vorig seizoen ontslagen werd bij 1.FC Nürnberg. De coach is gematigd positief over de vacante positie in Breda. "Ik ga er onbevangen in. NAC is op zich een heel mooie club, maar er is daar wel wat aan de hand. Ze hebben al jarenlang financiële problemen, directeuren en trainers die elkaar opvolgen. Ik hoop volgende week te horen wat er precies aan de hand is en vooral welke strategie ze willen gaan volgen en wat de mogelijkheden zijn", aldus Verbeek tegen de NOS.

Het valt nog te bezien of de financiële middelen van NAC toereikend zijn om de komst van Verbeek te realiseren. Verbeek staat er in ieder geval niet onwelwillend tegenover, al gaat zijn voorkeur uit naar een nieuwe buitenlands avontuur. "Daar ligt wel mijn ambitie. Ik heb er in Duitsland aan mogen proeven en dat is wel bevallen. Maar als zich niets uit het buitenland voordoet, dan moet je ook niet te groot zijn om bij NAC aan de slag te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen