Ronaldo is na 'perfecte avond' niet bezig met record

23 oktober 2014, 11:07

Cristiano Ronaldo was woensdagavond weer niet te stoppen, tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool. De vedette van Real Madrid bracht zijn ploeg op zeer subtiele wijze aan de leiding en legde daarmee de basis voor een 0-3 zege, die al voor rust tot stand kwam. Zijn doelpunt bracht hem op gelijke hoogte met Raúl, de Europese topscorer aller tijden. "Ik maak me geen zorgen over het verbreken van dit record."

"Ik ben erg blij met onze prestatie in Liverpool. Het was een perfecte avond: we hebben gewonnen en drie punten meegenomen", sprak Ronaldo na afloop van het duel op Anfield. "Dit is erg belangrijk. Ik had hier nog nooit gewonnen of gescoord. Dat voelt goed", aldus Ronaldo, die een aantal jaren in het shirt van Manchester United speelde. Dankzij de winst tegen Liverpool komt de volgende ronde erg dichtbij. "Dat heeft de prioriteit. We maken hier nu 75 procent kans op", schat de Portugees in.

Ronaldo werd in de tweede helft naar de kant gehaald door coach Carlo Ancelotti. Hij zag dat een deel van de Liverpool-aanhang voor hem applaudisseerde. "Ik was niet verrast door die ovatie, ze hebben altijd een zwak voor me gehad. De cultuur is hier anders dan in Spanje. Ze applaudisseerden ook toen Benzema scoorde", aldus de wereldster, die zich nu opmaakt voor El Clásico tegen FC Barcelona van komende zaterdag. "Het wordt lastig, het wordt geen strijd tussen Messi en ik."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen