Klopp ontkurkt geen champagne na klinkende zege

23 oktober 2014, 11:20

In de Bundesliga laten de prestaties van Borussia Dortmund nogal te wensen over, maar in de Champions League is helemaal niets aan de hand voor de Duitse ploeg. Die Borussen wonnen in de groepfase eerder al van Arsenal en Anderlecht en daar kwam woensdagavond een eclatante 4-0 uitoverwinning op Galatasaray bij.

"Eigenlijk was het geen comfortabele overwinning", sprak coach Jürgen Klopp na afloop van de ruime winst in Istanbul. "De doelpunten kwamen gewoon op het juiste moment. Galatasaray probeerde het ons moeilijk te maken, maar we speelden gedisciplineerd in de verdediging. Dat was heel belangrijk. Vergelen met normaal moesten we wel meer defensief werk verrichten", aldus de Dortmund-trainer, die met zijn ploeg veertiende staat in de Bundesliga.

Klopp zag dat Dortmund het fortuin aan haar zijde had tegen Galatasaray, maar benadrukte dat er nog veel werk aan de winkel is. "Om succesvol te zijn moeten alle factoren samenkomen. Dat was bij ons het geval, het was onze avond. We sloegen overtuigend toe op de goede momenten. Maar het is nog lang niet perfect. We gaan deze winst niet vieren met champagne."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen