Juventus stelt weer teleur in CL: "Maar ik blijf optimistisch"

23 oktober 2014, 11:38

Juventus heeft zichzelf tot twee keer toe een zeer slechte dienst bewezen in de Champions League. Nadat er in de vorige wedstrijd met 1-0 verloren werd van Atlético Madrid, ging La Vecchia Signora woensdagavond wederom onderuit. Ditmaal was Olympiakos (ook 1-0) te sterk voor de formatie van Massimiliano Allegri. Ondanks de magere prestaties in het kampioenenbal houdt de coach vertrouwen in plaatsing voor de volgende ronde.

Met drie punten uit evenzoveel duels lijkt het lastig te gaan worden voor Juventus. "We waren simpelweg niet in staat om onze kansen om te zetten in doelpunten. Daarom verliezen we", sprak Allegri na het verloren duel in Griekenland. "Tegen teams als Olympiakos kan je geen kansen weggeven, we gaven te veel ruimte weg. Vooral in de eerste helft speelden we slecht. Ik ben teleurgesteld over het resultaat, maar ik blijf optimistisch."

Het contrast met de prestaties in de Serie A is schrijnend, net als vorig seizoen. Afgelopen weekend morste Juventus wel de eerste punten in het seizoen, op bezoek bij laagvlieger Sassuolo. "De wedstrijden tegen Sassuolo en Olympiakos waren de slechtsten sinds ik hier coach ben. Toch creëerden we vijftien kansen. De bal wil er maar niet in", concludeert Allegri.

Op 4 november staat er voor Juventus een belangrijke wedstrijd op het menu. Dan ontmoet de Italiaanse kampioen Oympiakos weer, in het eigen stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen