Vlaar is terug: "Dit voelt goed, ik heb er hard voor gewerkt"

23 oktober 2014, 15:37   Bijgewerkt: 23 oktober 2014, 18:19

Ron Vlaar hoeft zich meer te verbijten op de tribunes, als zijn club Aston Villa haar wedstrijden speelt. De Nederlandse verdediger maakte afgelopen weekend zijn rentree tegen Everton (3-0 verlies), nadat hij een tijdje uit de roulatie lag vanwege een kuitblessure. De international van Oranje is blij dat het harde werk tijdens zijn revalidatie nu beloond wordt. "Het voelde zeer goed om weer op het veld te staan."

"Ik keek er al een tijdje naar uit, het is goed weer terug te zijn", zegt Vlaar op de officiële website van zijn werkgever. "Het resultaat was uiteraard niet wat we ervan verwacht hadden. Dat was frustrerend, het moet beter. Maar vanuit persoonlijk perspectief was het goed dat ik weer probleemloos 90 minuten speelde. Ik heb er hard voor gewerkt", aldus de Nederlander.

"Als je het team niet kan helpen, dan is dat heel frustrerend. Dat voelt niet goed", stelt Vlaar, die zich de komende week weer wil laten gelden bij Villa. "We hebben een aantal zeer moeilijke wedstrijden gehad. We hebben de afgelopen wedstrijden verloren, dus willen we het winnende gevoel zo snel mogelijk weer te pakken krijgen. We hadden een geweldige start - de zege op Liverpool was geweldig - en het is tijd om daar op voort te borduren", besluit Vlaar.

Villa speelt komende maandag de uitwedstrijd tegen Queens Park Rangers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen