Rutten baalt: "We hebben veel leergeld betaald"

23 oktober 2014, 22:32

Trainer Fred Rutten van Feyenoord vond dat zijn ploeg goed begon aan de Europa League-wedstrijd tegen NHK Rijeka, maar verzuimde de trekker over te halen. "Daardoor rook Rijeka kansen. De eerste helft was een echte Europese wedstrijd waarbij wij hadden moeten scoren. Elvis Manu kreeg goede kansen. Toen dat niet gebeurde was er nog niets aan de hand halverwege", aldus Rutten na de 3-1 nederlaag in Kroatië tegenover de NOS.

In de tweede helft ging het van kwaad tot erger voor Feyenoord. ''Wij gingen teveel fouten maken. En dat was gewoon dom. De eerste treffer van Rijeka komt voort uit een inschattingsfout van verdediger Matthew Steenvoorden. Hij is weliswaar onervaren, maar zo'n fout mag niet op dit niveau, ook al kom je net kijken. Wij maken daarna meteen gelijk en krijgen weer de overhand. Maar dom balverlies brengt ons weer op achterstand. De ene week scoort Manu en nu laat hij alle kansen onbenut."

"Wij hebben tegen Rijeka veel leergeld betaald. Er waren teveel spelers die ervaring ontbeerden en fouten gingen maken. Het slechte veld was geen handicap, wel het feit dat wij een aantal vaste spelers misten. Er is echter nog geen man overboord, want het duel tussen Standard Luik en FC Sevilla is gelijk geworden. Wij hebben dus nog de kans om de volgende ronde te bereiken in eigen hand.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen