Spurs op schot; Van Wolfswinkel remiseert in Milaan

23 oktober 2014, 23:18   Bijgewerkt: 24 oktober 2014, 00:02

Tottenham Hotspur zette donderdag in groep C van de Europa League FC Asteras uit Griekenland met ruime cijfers aan de kant: 5-1. Harry Kane opende met een schot van afstand het bal voor de Spurs. Erik Lamela scoorde ook van buiten de zestien. Halverwege de tweede helft was Lamela opnieuw succesvol, 3-0. Kane tekende in het laatste kwartier voor nog eens twee treffers, 5-0. Doelman Hugo Lloris kreeg vlak voor tijd een rode kaart en werd onder de lat vervangen door Kane. De aanvaller blunderde opzichtig bij een vrije trap, waardoor Jeronimo Barrales de eer kon redden voor de Grieken. 

In dezelfde groep won Besiktas het uitduel bij Partizan Belgrado met 0-4. De doelpunten kwamen op naam van Gokhan Tore en Demba Ba voor rust. Na de pauze waren Oguzhan Ozyakup en opnieuw Tore goed voor de 0-4. De Turken gaan daardoor in de leiding in groep C, maar worden op de voet gevolgd door Tottenham Hotspur.

Virgil van Dijk had het met Celtic lange tijd lastig met het Roemeense Astra, maar trok uiteindelijk wel aan het langste eind. De Schotse kampioen won dankzij doelpunten van Stefan Scepovic en Stefan Johansen. De aansluitingstreffer van Gabriel Enache kwam te laat: 2-1.

In Milaan hielden Ricky van Wolfswinkel en zijn ploeg Saint-Etienne Inter op een gelijkspel. Gescoord werd er niet, waardoor Inter met 7 punten de koploper blijft in groep F. Voor Saint-Etienne was het alweer de derde remise op rij, waardoor de Fransen genoegen moeten nemen met 3 punten en de derde plek, één punt achter FK Karabakh, dat op zijn beurt met 1-0 afrekende met Dnjepr Dnjepropetrovsk. De Oekraïeners zijn hekkensluiter met 1 punt.

Dinamo Moskou is hard op weg naar de winst in groep E. De Russen wonnen donderdag ook hun derde groepswedstrijd, nu op bezoek bij het Portugese Estoril Praia: 1-2. Aleksandr Kokorin was vlak na rust de maker de openingstreffer. De Portugezen verzuimden een kwartier voor tijd op gelijke hoogte te komen. Kléber miste een strafschop. Vlak daarna besliste Yuri Zhirkov het duel, waarna Yohan de Portugese eer nog redde: 1-2.

Bij Dinamo stonden Alexander Büttner en Douglas 90 minuten in de defensie. Hun ploeg heeft na drie duels de volle 9 punten. PSV volgt met 4 punten, terwijl Estoril er 3 heeft. Panathinaikos staat met 1 punt onderaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen