De Jong: "Feyenoord verslaan zou bevestiging zijn"

Ger
24 oktober 2014, 16:32

Voor SC Cambuur kan het seizoen voorlopig niet stuk. Na negen wedstrijden bezet de ploeg van trainer Henk de Jong de verrassende derde plaats op de ranglijst. Zondag kan Cambuur voor een nieuwe stunt zorgen door ook Feyenoord aan de zegekar te binden.

"Feyenoord heeft echt een sterke ploeg die heel moeilijk te bespelen is. Als je ze de ruimte geeft zijn ze enorm dynamisch en kunnen ze geweldig voetballen. Dat zullen we dus moeten voorkomen", blikt De Jong vooruit op de website van Cambuur. "Feyenoord hoort bij de traditionele top-drie, is een topclub in Nederland. Het wordt wat ons betreft eens tijd om van een topclub te winnen. Dat zou een geweldige bevestiging voor ons zijn."

Met Elvis Manu heeft Feyenoord een oude bekende in de gelederen. De aanvaller kwam vorig seizoen nog op huurbasis voor Cambuur uit. "Het is zeker leuk om Elvis weer te treffen. Ik vind het fantastisch hoe hij het nu doet bij Feyenoord, daar kan ik echt van genieten. Alleen tegen ons hoop ik dat hij het even iets minder goed doet", lacht de coach.

Bij Cambuur is Daniël de Ridder een vraagteken voor het duel met Feyenoord. Wout Droste is op de weg terug, maar deze speelronde in de Eredivisie komt voor hem nog te vroeg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen