FC Twente wil 'eigen spel' spelen tegen Excelsior

24 oktober 2014, 16:48

Dominant voetbal, dat is wat trainer Alfred Schreuder dit weekend van de spelers van FC Twente verwacht. Komende zondag nemen de Tukkers het op het Rotterdamse Woudestein op tegen Excelsior. "We moeten zondag vanaf de eerste minuut weer ons eigen spel willen spelen."

Schreuder zag Excelsior vorige week met 1-1 gelijk spelen in de Euroborg van FC Groningen en stelt daarom dat het geen makkie zal worden tegen de Kralingers. "Het wordt een lastig duel. Excelsior beschikt over een team dat goed georganiseerd en gegroepeerd kan spelen. Wanneer je hun wedstrijd tegen Cambuur als referentie neemt, is dat een duel waarin ik heel veel goede dingen van hen heb gezien", aldus de Twente-keuzeheer op de officiële clubwebsite.

"Je weet dat het veld bij Excelsior een kleinere afmeting heeft en dat is in het voordeel van de thuisploeg. Daar moeten we zo goed mogelijk mee omgaan", vervolgt Schreuder, die weer progressie wil zien bij zijn ploeg. "We zullen geduldig moeten zijn in ons spel en de ruimtes moeten vinden. We moeten zondag vanaf de eerste minuut weer ons eigen spel willen spelen. We willen opnieuw een stap maken in de manier van spelen en dan moet het weer beter dan tegen Ajax (1-1, red.). Het is voor de spelers elke wedstrijd een uitdaging om het spel te verbeteren."

De coach van Twente kan niet beschikken over de geblesseerden Felipe Gutiérrez, Renato Tapia en Shadrach Eghan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen