'Van Marwijk topkandidaat bij nationale ploeg Roemenië'

24 oktober 2014, 18:33

Wellicht start Bert van Marwijk op korte termijn aan een nieuwe uitdaging. De 62-jarige oefenmeester is na zijn ontslag bij Hamburger SV in februari werkloos en is topkandidaat om de nieuwe bondscoach van Roemenië te worden. Dat meldt Voetbal International.

De Romeense voetbalfederatie (FRF) is naarstig op zoek naar een nieuwe bondscoach, aangezien Victor Piturca het vanwege de teleurstellende resultaten na drie jaar en drie maanden voor gezien hield. Hij heeft inmiddels onderdak gevonden bij Al Ittihad, waar ook de rest van de technische staf van Roemenië tekende.

Er zijn meer gegadigden voor de vacante positie bij de Roemeense bond, maar Van Marwijk zou de 'grootste kandidaat' zijn. Roemenië ving reeds bot bij trainer Mircea Lucescu, die werkzaam is bij Shaktar Donetsk. Momenteel staat Anghel Iordanescu op interim-basis aan het roer.

Roemenië verzamelde zeven punten in de eerste drie wedstrijden in de EK-kwalificatiecampagne. Het staat daarmee tweede, achter het verrassend sterk presterende Noord-Ierland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen