"Strootman moet zijn vertrouwen weer terugwinnen"

24 oktober 2014, 17:21

Kevin Strootman ligt voor op schema in zijn revalidatie van een zware knieblessure. De Nederlander raakte in maart dit jaar geblesseerd en lijkt niet lang meer te hoeven wachten tot hij weer in actie kan komen voor AS Roma. Rudi Garcia, de keuzeheer van de Giallorossi, stelt dat de Nederlander eerst vertrouwen moet opdoen en dat hij ook nog tijd nodig heeft om helemaal fit te worden.

"We doen er alles aan om de geblesseerde spelers terug te laten komen, maar forceren niet in dit proces", sprak Garcia. "Kevin herstelt prima van zijn blessure, hij is deze week weer gestart met het spelen van partijspelen op de training. Maar hij moet zijn vertrouwen weer terug weten te winnen. Het was een zware blessure, hij heeft een vertrouwensboost nodig in zijn herstel."

Zonder Strootman verloor Roma midweeks maar liefst met 1-7 van Bayern München. "De wedstrijd kwam op een slecht moment, we hadden een aantal spelers die vermoeid waren of terugkwamen van een blessure", verklaart Garcia. "Komend weekend hebben we weer niet alleen een goed team op papier, maar zijn de spelers ook weer fitter", verzekert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen