Hellemons: "Laten zien dat NAC lastig te verslaan is"

24 oktober 2014, 19:16

Eric Hellemons, de interim-coach van NAC Breda, gaat zaterdag met zijn ploeg op visite bij Vitesse. Hij beseft dat de Arnhemmers, zeker na de afgelopen drie wedstrijden, de torenhoge favoriet zijn in de Gelredome, maar wil dat NAC in Arhem stevig van zich afbijt. "We gaan niet naar Arnhem om te zeggen hoe goed Vitesse is. We willen ook laten zien dat NAC met passie en spelvreugde een hele lastige ploeg is om te verslaan."

Bij Vitesse gaat het de laatste drie weken van een leiden dakje. De equipe van coach Peter Bosz won achtereenvolgens van FC Dordrecht (2-6), ADO Den Haag (6-1) en Willem II (1-4). Het contrast met NAC is groot, aangezien daar trainer Nebojsa Gudelj werd ontslagen vanwege de teleurstellende prestaties. "Het is zoals het is", stelde Hellemons tegen Omroep Brabant. "We zullen ons zo goed mogelijk tegen Vitesse wapenen, compact voetballen en waar mogelijk druk zetten en durven te voetballen."

Verdediger Aleksandar Damcevski wordt gepasseerd door de interim-trainer. "Ik heb deze week met 'Alek' gezeten en hem wat beelden laten zien", aldus Hellemons, die de Macedoniër wees op zijn gemaakte fouten. "Dan weet je in de Eredivisie dat iemand anders aan de beurt is. Een heel normaal iets."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen