Alflen ziet PSV groeien: "Ze spelen met meer vertrouwen"

24 oktober 2014, 20:41

Voor FC Utrecht staat zondagmiddag de eerste écht grote test van het seizoen op het programma. De Domstedelingen treden in de eigen Galgenwaard op tegen PSV, met een ruime marge de koploper in de Eredivisie. Coach Robby Alflen waakt voor het feit dat PSV een geslepen ploeg is.

"PSV geeft ploegen het gevoel dat ze lekker meedoen, maar uiteindelijk zitten ze zelf lekker in hun vel", stelt Alflen op de officiële website van zijn werkgever. "Ze zijn geweldig in de omschakeling. Maar, de laatste weken zijn ze ook wat opgeschoven naar voren. Spelen ze met meer vertrouwen en hebben ze meer grip op wedstrijden. Het volledig inzakken is wel ietsjes minder geworden. Ze proberen ook als ze de bal niet hebben, wat dominanter te zijn", weet de trainer van Utrecht.

Alflen zag Ruud Boymans op zijn schouder vallen tegen FC Dordrecht, maar is blij dat er geen schade was aan het gewricht, die de spits lang uit de roulatie hield. "Dat was even schrikken ja, maar achteraf is het gelukkig meegevallen. Hij heeft gewoon kunnen trainen", aldus de keuzeheer, die nog niet weet of de met liesklachten kampende doelman Robbin Ruiter inzetbaar is. "De kans dat hij kan spelen, lijkt niet heel groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen