ADO in tegenvallend duel te sterk voor pover Dordrecht

24 oktober 2014, 21:53   Bijgewerkt: 24 oktober 2014, 22:06

ADO Den Haag heeft voor het eerst sinds 24 augustus weer een zege geboekt in de Eredivisie. Vanavond (vrijdag) rekende de ploeg van Henk Fraser in de stromende regen met 2-0 af met FC Dordrecht, dat niet voor het eerst dit seizoen geen vuist wist te maken. De promovendus staat nog steviger zeventiende en kan dit weekend worden ingehaald door Heracles Almelo. ADO heeft de zestiende plaats verlaten en stijgt naar positie veertien.

Toch hadden de bezoekers in het eerste bedrijf, dat niet van bijster hoog niveau was, kansen om te scoren. Zo kwam Robin Gosens nog voor de openingstreffer in kansrijke positie na goed werk van Traoré. De middenvelder bleef echter niet koel genoeg en schoot van dichtbij tegen ADO-doelman Martin Hansen aan. Kort daarna viel de treffer van Kramer. ADO was daarna sterker, maar vergat door te drukken. De Schapenkoppen bleven zodoende hoop houden op een resultaat.

Na rust verliet Dordrecht nog meer de verdedigende stellingen, terwijl ADO juist inzakte. De thuisploeg liet de bezoekers het spel maken en moest dat bijna al snel met een tegengoal bekopen. Verdediger Jeffrey Fortes kreeg de bal na een hoekschop voor de voeten, maar werkte het speeltuig net voorlangs. Een doelpunt voor de promovendus was in de fase na rust verdiend geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen