Fraser: "We moeten allemaal bikkelen op het moment"

24 oktober 2014, 22:22

ADO Den Haag wist vrijdagavond, na zes wedstrijden zonder zege, weer eens drie punten bij te schrijven in de Eredivisie. In het eigen Kyocera Stadion werd FC Dordrecht met 2-0 opzij geschoven. Michiel Kramer en Thomas Gehrt zorgden voor de Haagse doelpuntenproductie.

Henk Fraser, de coach van ADO, voelde zich zeer opgelucht na het gewonnen duel. "Natuurlijk, we hadden vijf keer op rij niet gewonnen. Ik ben ook maar een mens. Het is lekker", sprak de trainer voor de camera's van FOX Sports. Hij beseft dat het spel van de Hagenaars niet denderend was: "Ik denk dat we echt heel weinig gevoetbald hebben. We hebben niet veel gecreëerd. Het is begrijpelijk voor de situatie waarin we zitten, ook al mag het niet."

ADO kan dit seizoen nog niet imponeren, beseft Fraser. "We hebben overwinningen nodig. Vertrouwen is voor iedereen heel belangrijk", aldus de ADO-trainer, die Michiel Kramer alweer zijn achtste doelpunt van het seizoen zag maken. "Op dit moment is dat echt een winstpunt. Maar de anderen werken ook keihard om zich terug te vechten. Hij zit in de flow, maar we moeten allemaal bikkelen op het moment. Het is niet anders."

Fraser is blij met het feit dat ADO eindelijk eens een keer de nul weet te houden. "Dat is mooi, want ik denk dat het doelsaldo nog wel eens belangrijk kan zijn voor ons", besluit de keuzeheer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen