Brandts: "We hebben het even moeilijk op dit moment"

24 oktober 2014, 22:30

Trainer Ernie Brandts ziet met lede ogen aan dat 'zijn' FC Dordrecht het steeds lastiger krijgt. Met een 1-2 uitoverwinning op sc Heerenveen (1-2) begon het seizoen van de promovendus uiterst veelbelovend, maar het is tot dusver de enige zege van het seizoen. Negen keer op rij werd al niet meer gewonnen. Vrijdagavond was ADO Den Haag met 2-0 te sterk.

Brandts legde na afloop van het verlies in Den Haag zijn vinger op de zere plek: "We moeten zelf meer scoren en geven de goals veel te makkelijk weg", concludeerde de coach voor de camera's van FOX Sports. "Robin Gosens komt alleen voor de keeper, hij mist, en uit de counter scoren zij. Na rust krijg je weer kansen om te scoren. Als dat lukt, dan wordt het hele andere wedstrijd."

Uiteindelijk zag Brandts zijn ploeg niet gelijk komen, maar ADO uitlopen naar 2-0. "Den Haag knalde de ballen naar voren en gokte op de twee spitsen. De 2-0 viel uit het niets", aldus de Dordrecht-keuzeheer, die momenteel niet al te vrolijk is: "We hebben het even moeilijk op dit moment. Maar ik kan de ploeg niets verwijten, in ieder geval niet wat inzet betreft. Ik denk dat ze alles gegeven hebben. We scoren gewoon te weinig en we krijgen de doelpunten te makkelijk tegen. Dat levert natuurlijk geen punten op", sombert Brandts.

De Dordtenaren staan zeventiende in de Eredivisie. Heracles Almelo staat twee punten achter de promovendus, maar kan passeren als het zaterdag in eigen huis weet te winnen van Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen