Kramer: "Logisch dat ik graag naar Feyenoord wil"

24 oktober 2014, 23:51

Michiel Kramer scoort er dit seizoen vrolijk op los voor ADO Den Haag. De spits maakte vrijdagavond tegen FC Dordrecht alweer zijn achtste doelpunt van het seizoen, waarmee hij momenteel de topscorer van de Eredivisie is. De boomlange goalgetter werd onlangs door zijn coach Henk Fraser in één adem genoemd met Feyenoord. Kramer, geboren Rotterdammer, vindt dat een compliment en wil ooit wel wekelijks in De Kuip spelen.

"Ik kan wel zeggen ik moet naar Feyenoord, maar ik moet het eerst hier laten zien", stelt de nuchtere Kramer in gesprek met RTV Rijnmond. "Dan kan ik na een jaar eventueel wel zeggen dat ik hogerop kan. We zien het dan wel. Als geboren Rotterdammer lijkt het mij logisch dat ik graag naar Feyenoord wil", flirt de spits, die eerder voor FC Volendam en NAC Breda speelde.

Het is tot dusver een prachtig seizoen voor Kramer, maar hij gaat niet naast zijn schoenen lopen. "Ik ben blij dat het persoonlijk zo goed gaat. Maar er zullen straks ook wedstrijden tussen zitten dat ik niet scoor of kansen mist. Mijn insteek is in ieder geval om iedere wedstrijd een doelpunt te maken. En waar het gaat eindigen zien we dan wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen