Mourinho vol zelfvertrouwen: "Ga niet akkoord met één punt"

25 oktober 2014, 13:36

In de Premier League staat er zondagmiddag een fraai affiche op het menu. Koploper Chelsea gaat op bezoek bij het Manchester United van Louis van Gaal. Chelsea won zeven van de eerste acht duels in de competitie en gaat dan ook voor niets minder dan drie punten naar Manchester.

"We spelen goed", vindt trainer José Mourinho. "We voelen ons goed en de ploeg is klaar voor de wedstrijd", zegt de Portugees op de clubsite. "Zondag willen we dan ook winnen. Als ik nu zou kunnen tekenen voor één punt, zou ik daar niet akkoord meegaan. Ik wil vechten voor de drie punten."

Mourinho heeft een goede band met Van Gaal. De Portugees was bij FC Barcelona de assistent van de Nederlander en heeft daar veel van geleerd. "Ik speel niet tegen Louis op zondag, het is Chelsea tegen Man United", zegt hij. "Tijdens de wedstrijd hebben we geen tijd om met elkaar bezig te zijn."

"Voor en na de wedstrijd is hij één van mijn grootste vrienden in het voetbal", zegt Mourinho over zijn oud-leermeester. "Ik ben altijd blij om hem weer te zien. Ik heb mijn gevoelens voor hem ook nooit verborgen, hij is erg belangrijk geweest voor mij. Louis gaf me de kans om op een hoog niveau te werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen