Dortmund zakt naar vijftiende plek, Stuttgart wint spectaculair

25 oktober 2014, 17:37

Borussia Dortmund won woensdag nog op fraaie wijze van Galatasaray, maar in de competitie blijft de ploeg aanmodderen. In eigen huis ging de ploeg vanmiddag onderuit tegen Hannover 96: 0-1. Het was voor Dortmund alweer de tweede thuisnederlaag op rij en de vierde achtereenvolgende competitienederlaag. VfB Stuttgart wel goede zaken gedaan. De laagvlieger won op spectaculaire wijze van Eintracht Frankfurt: 4-5.

Door de nederlaag staat Dortmund nu vijftiende in de Bundesliga, twee punten boven Werder Bremen. Hiroshi Kiyotake maakte na een uur spelen de enige treffer van de wedstrijd. Dortmund probeerde het tij daarna nog te keren, maar kon een nieuwe nederlaag niet meer afwenden. Frankfurt maakte het duel overigens niet met elf man af, Ceyhun Gülselam kreeg kort voor tijd zijn tweede gele kaart.

Stuttgart is Dortmund op de ranglijst gepasseerd na een spectaculaire uitzege. Op bezoek in Frankfurt werd er met 4-5 gewonnen. Martin Harnik en Christian Gentner scoorden allebei twee keer, Timo Werner nam het andere doelpunt voor zijn rekening.

Hertha BSC heeft met duidelijk cijfers gewonnen van Hamburger SV: 3-0. John Heitinga maakte de tweede Berlijnse treffer, Änis Ben-Hatira produceerde de andere twee treffers. Bij HSV deed Rafael van der Vaart 65 minuten mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen