Real vloert Barça in Clásico en haakt weer aan

25 oktober 2014, 19:48   Bijgewerkt: 25 oktober 2014, 19:56

Na een enerverende El Clásico is Real Madrid weer helemaal terug in de Spaanse titelrace. De formatie van coach Carlo Ancelotti won zaterdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu met 3-1 van koploper FC Barcelona en verkleinde daarmee de achterstand op de Catalanen tot één punt.

Met sterren als Toni Kroos, James Rodriguez, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar én Luis Suarez binnen de lijnen moest deze uitvoering van El Clásico wel uitmonden in een vermakelijke pot. Al binnen vier minuten zagen de ruim 85.000 toeschouwers in het stadion en naar schatting half miljard televisiekijkers over de hele wereld het scorebord in beweging komen. Uitgerekend Suarez stond aan de basis van het openingsdoelpunt.

Suarez was al in de vierde minuut belangrijk voor FC Barcelona. Met een opening vanaf de rechterflank op Neymar, die zich aan de andere kant van het veld bevond, leidde hij de aanval voor de 0-1 in. Neymar kreeg vervolgens van de Real-defensie alle ruimte om naar binnen te snijden en vanaf de rand van het strafschopgebied raak te schieten.

In het eerste kwartier van de tweede helft liep Real Madrid uit naar een 3-1 voorsprong, voldoende voor de winst. Pepe kopte in de vijftigste minuut, ongedekt, de 2-1 binnen uit een corner. Tien minuten later legde Benzema de eindscore vast op 3-1. FC Barcelona-middenvelder Andrés Iniesta leverde onbedoeld zijn bijdrage aan die treffer. Na een Catalaanse hoekschop kwam Real Madrid er snel uit en in plaats van de bal over de zijlijn te laten rollen, hield Iniesta het speeltuig binnen en gaf deze vervolgens mee in de loop van Isco. Via Ronaldo en Rodriguez belandde het leder uiteindelijk bij Benzema, die via de binnenkant van de paal doel trof en er daarmee voor zorgde dat het feest in Madrid kon beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen