AZ knokt zich terug en pakt punt tegen Groningen

25 oktober 2014, 21:39   Bijgewerkt: 26 oktober 2014, 12:24

Ondanks een 0-2 achterstand heeft AZ toch nog een puntje overgehouden aan het duel met FC Groningen. De bezoekers begonnen goed aan het duel en maakten in de tweede helft zelfs een tweede doelpunt, maar AZ gaf niet op. Nemanja Gudelj was de grote man van AZ, door vlak voor tijd een vrije trap hard binnen te schieten.

Lang leek Groningen eindelijk een goed resultaat te halen in een uitwedstrijd. De laatste vier uitduels gingen verloren en Groningen had daar zelfs niet in kunnen scoren. Tegen AZ leek het anders te gaan, al begonnen de Alkmaarders  wel aardig aan de wedstrijd. De eerste kans voor Groningen was gelijk raak. Michael de Leeuw kopte een corner goed binnen en liet doelman Rochet kansloos. AZ leek even niet te weten hoe het de teleurstelling moest opvangen en kwam niet goed in de wedstrijd. FC Groningen bleef goed georganiseerd spelen en gaf weinig weg. Het leverde een vrij tamme eerste helft op, met weinig kansen.

In de laatste minuten ontstond er op het hele veld ruimte, maar het beste was er bij beide ploegen wel vanaf. Tot nu toe hebben AZ en FC Groningen precies even veel punten verzameld en na vanavond is dat dus niet anders. Gezien het spelbeeld was 2-2 een terechte uitslag, waar men zowel in Alkmaar als in Groningen mee zal kunnen leven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen