NAC pakt punt in Arnhem: "Gestolen, maar lekker"

26 oktober 2014, 10:28

NAC Breda wist zaterdagavond een punt uit het vuur te slepen in de Gelredome van Vitesse. Twee keer kwam de ploeg van interim-trainer Eric Hellemons op een achterstand, maar tot twee keer toe kwamen de Bredanaars langszij in Arnhem.

Hellemons zag dat zijn ploeg het aanvankelijk moeilijk had tegen Vitesse. "De eerste tien minuten komen we een paar keer goed weg. Jelle pakt een paar goede ballen en daarna wordt het een andere wedstrijd", zegt de interim-coach op de website van zijn werkgever. "We moeten zorgvuldiger zijn met de kansen die we daarna krijgen. Je weet dat je anders de rest van de wedstrijd alleen maar aan het tegenhouden bent, want Vitesse voetbalt goed onder onze druk uit."

Uiteindelijk wist NAC door een blunder van Vitesse-goalie Piet Velthuizen een punt te grijpen. "Gelukkig heb je de wind in de rug en scoor je twee keer", aldus Hellemons. "Bij die tweede goal heb je een keer een meevallertje. Natuurlijk moet het allemaal beter, zeker als we meer druk naar voren willen zetten. Maar het belangrijkste is dat we met een punt de bus in gaan. Dat punt is dan misschien gestolen, maar voelt daarom niet minder lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen