Wijnaldum op bank PSV, Verhoeven in doel FC Utrecht

26 oktober 2014, 13:34   Bijgewerkt: 26 oktober 2014, 15:34

PSV start in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht nog zonder aanvoerder Georginio Wijnaldum. De middenvelder is hersteld van een blessure, maar begint op de reservebank. Coach Phillip Cocu houdt in de Galgenwaard vast aan een middenveld met Jorrit Hendrix, Adam Maher en Andrés Guardado.

Memphis Depay staat, net zoals afgelopen donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Panathinaikos, weer in de basis. Hij vormt een voorhoede met Luciano Narsingh en spits Luuk de Jong. Depay maakte drie dagen geleden tegen de Grieken zijn rentree na een blessureperiode van zes weken en scoorde meteen. Rechts achterin keert Santiago Arias terug in de ploeg, tegen Panathinaikos kreeg Joshua Brenet een kans. Tegen de Grieken speelde ook keeper Remko Pasveer, in Utrecht staat Jeroen Zoet weer 'gewoon' onder de lat.

Bij FC Utrecht staat Jeroen Verhoeven onder de lat, hij vervangt de geblesseerde Robbin Ruiter. In de voorhoede speelt Gyrano Kerk op de plek van de Amerikaan Rubio Rubin, die deze week kampte met een lichte blessure. Rubin zit wel op de bank. Kerk speelt op rechts, naast Ruud Boymans en linksbuiten Tommy Oar.

Opstellingen

FC Utrecht: Verhoeven; Letschert, Leeuwin, Markiet, Vd Maarel, Kali, Ayoub, Janssen; Oar, Boymans, Kerk

PSV: Zoet; Willems, Rekik, Bruma, Arias; Hendrix, Maher, Guardado; Depay, De Jong, Narsingh

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen