Heitinga trefzeker voor Hertha: "De bal zat er lekker in"

26 oktober 2014, 13:39

John Heitinga speelde zaterdag een belangrijke rol bij Hertha BSC, de club die hem afgelopen zomer van Fulham overnam. De ploeg uit de Duitse hoofdstad won knap met 3-0 van Hamburger SV. Heitinga tekende in de 65ste minuut de tweede treffer aan voor de formatie van de Nederlandse coach Jos Luhukay.

Heitinga was dolgelukkig met zijn treffer en de ruime overwinning. "De bal zat er lekker in en uiteraard ben ik hier erg blij mee. Maar nog belangrijker is dat we vandaag goed gespeeld hebben als team. We hebben een goede en belangrijke zege geboekt, nadat we vorige week onderuit gingen bij Schalke 04. We wilden vandaag de punten in Berlijn houden en dat hebben we laten zien", aldus de verdediger op de website van Sport Promotion.

Komende dinsdag treft Hertha BSC derdeklasser Arminia Bielefeld, in het kader van de DFB Pokal. "Een lastige wedstrijd natuurlijk, maar wij zijn wel Hertha BSC. We gaan er alles aan doen om te winnen, net als volgend weekend. Dan moeten we op bezoek bij SC Paderborn'07", weet de routinier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen