Clasie: "De top drie, dat is zeker waar we thuishoren"

26 oktober 2014, 14:53

Feyenoord wist zondagmiddag de uitwedstrijd tegen SC Cambuur op een keurige 0-1 overwinning af te sluiten. De Rotterdammers behoren, in ieder geval tijdelijk, weer even tot de top drie van de Eredivisie. Dat is de plek waar de ploeg van trainer Fred Rutten thuishoort, vindt aanvoerder Jordy Clasie.

"We zijn tevreden met de drie punten, dat is het belangrijkste", sprak Clasie na afloop van de winst in Leeuwarden voor de camera's van FOX Sports. "We hadden afgesproken: het maakt niet uit hoe, als we maar die drie punten meenemen. Donderdag hebben we natuurlijk een domper (3-1 verlies tegen HNK Rijeka, red.) gehad en dan moet je er vandaag weer staan. We hebben aardig wat kansen gecreëerd, maar niet echt goed gespeeld. Het was een overwinning op karakter, iedereen vocht voor elkaar. Een compliment voor het team", aldus de captain van Feyenoord.

"De wedstrijd van donderdag moesten we snel vergeten", vervolgt Clasie. "We spelen vaak twee of drie wedstrijden in de week en dan is het lekker dat je een domper kan wegspoelen met zo'n wedstrijd als die van vandaag", aldus de middenvelder, die zich met Feyenoord weer in de top drie heeft gemeld: "Dat is waar we thuishoren, daar willen we graag voor spelen. We hebben natuurlijk een slechte start gehad, maar hebben nu vier keer op rij gewonnen. Dat is ook onze plicht, wij zijn Feyenoord. We spelen om te winnen. De top drie, daar horen we zeker bij."

Clasie was zelf belangrijk met een prachtige assist, bij de winnende treffer van Jens Toornstra. "Hij maakt die loopacties vaker. Ik heb de bal vaker aan hem gegeven, maar zoals vandaag nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen