Van Beek terug bij Feyenoord: "Zijn op de goede weg"

26 oktober 2014, 15:17

Sven van Beek keerde zondagmiddag terug in de basis van Feyenoord, na zijn bovenbeenblessure. De verdediger moest een aantal wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar kende een succesvolle rentree. Er werd niet alleen gewonnen bij SC Cambuur, de Rotterdamse defensie hield ook de nul: 0-1.

"We zijn op de goede weg", zegt Van Beek op Feyenoord.nl over de prestaties van zijn club. Pas vlak voor de wedstrijd werd besloten dat de jonge verdediger in Leeuwarden zou starten. "Ik heb de afgelopen periode natuurlijk niet veel getraind, maar het voelde goed en ik wilde graag voetballen. Toch was het in het veld even wennen. We verdedigden niet slecht, maar op sommige momenten waren we iets te makkelijk en gaven we onnodig kansen weg."

De overwinning kwam volgens Van Beek niet goed tot stand door goed veldspel, maar door vechtlust: "We hebben vandaag niet zulk mooi voetbal laten zien, maar we hebben wel als team voor elkaar gevochten. Dat heeft uiteindelijk het gewenste resultaat opgeleverd. Zeker aan het begin van het seizoen is dat wel eens anders geweest, toen speelden we goed maar pakten we geen punten. We zijn nu op de goede weg en komen langzaam terug op de plek waar Feyenoord hoort te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen