Oranje-getint Newcastle vloert Spurs, Eto'o held van Everton

26 oktober 2014, 16:35

In de Premier League hebben Newcastle United en Everton zondagmiddag een puike uitoverwinning geboekt. Newcastle wist knap met 1-2 te zegevieren op het White Hart Lane van Tottenham Hotspur, Everton ging op bezoek bij Burnley met drie punten aan de haal: 1-3.

Newcastle trad aan met een Nederlands getinte formatie. Tim Krul stond onder de lat, Daryl Janmaat begon als rechtsachter en Vurnon Anita (in de rust gewisseld) stond op het middenrif geposteerd. Siem de Jong is nog altijd geblesseerd. Op bezoek bij de Spurs waren de Nederlanders zeer succesvol. Doelpunten van Sammy Ameobi en Ayoze Perez maakten de openingstreffer van Emmanuel Adebayor ongedaan names The Magpies.

Bij Everton was Samuel Eto'o zonder twijfel de grote man. Hij schoot The Toffees al binnen vier minuten op voorsprong. Nadat Danny Ings de stand gelijkgetrokken had, maakte Romelu Lukaku nog binnen het half uur de 1-2. Op aangeven van oud-Ajacied Steven Pienaar gooide Eto'o de wedstrijd vijf minuten voor het laatste fluitsignaal in het slot, met zijn tweede van de middag. Daarna raakt hij ook nog de paal.

Everton is na de zege terug te vinden op de negende plaats. Newcastle heeft de onderste regionen verlaten, het staat nu veetiende. Tottenham is de nummer elf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen