Robbenloos Bayern krijgt Gladbach niet klein

26 oktober 2014, 20:05   Bijgewerkt: 27 oktober 2014, 00:07

Bundesliga-koploper Bayern München is zondag tegen nummer twee Borussia Mönchengladbach blijven steken op een doelpuntloos gelijkspel. Bij Der Rekordmeister ontbrak Arjen Robben door een spierblessure. De Groninger werd gemist.

Bayern had vaak de bal, maar de grootste kansen waren voor Gladbach. Na een knappe counter dook spits Max Kruse in de 34ste minuut alleen op voor Manuel Neuer, maar de doelman bracht redding. Ook in de 52ste minuut moest Neuer ingrijpen, toen André Hahn in kansrijke positie uithaalde. Bayern stelde daar, behalve schotkansen voor Robert Lewandowski en Juan Bernat, weinig tegenover.

Ook niet toen trainer Pep Guardiola in de slotfase Franck Ribéry en targetman Claudio Pizarro inbracht. De defensie van Borussia Mönchengladbach bleef probleemloos overeind tegen het kwartet Bayern-aanvallers en behield de ongeslagen status.

Door de remise behield de titelverdediger de 4 punten voorsprong op concurrent Gladbach, die dankzij een iets beter doelsaldo dan 1899 Hoffenheim en VfL Wolfsburg de tweede plaats bezet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen