Van Persie gelooft nog in titel: "Het kan zeker nog"

26 oktober 2014, 20:00   Bijgewerkt: 27 oktober 2014, 00:08

Manchester United-spits Robin van Persie was zondag dolgelukkig na zijn late gelijkmaker tegen Chelsea. "Natuurlijk voelt het geweldig om in de laatste minuut te scoren. Gelukkig viel de bal voor mijn voeten", aldus Van Persie tegen FOX Sports.

De ontlading was groot na het doelpunt. Na zijn treffer trok Van Persie zijn shirt uit waarna een gele kaart volgde. "Natuurlijk weet ik dat ik mijn shirt niet uit mag trekken, maar dat vergeet ik weleens. Ik had pas twee keer gescoord in zeven wedstrijden terwijl ik wel steeds kansen krijg. Daar kan ik niet tevreden mee zijn, maar één van mijn kwaliteiten is dat ik altijd door blijf gaan. Ik ga liever striijdend ten onder dan niet strijdend."

Hoewel Van Persie kan leven met een punt, had hij er liever drie overgehouden aan het treffen met de koploper in de Premier League. "Het is een terecht resultaat, maar we hadden kunnen winnen. Wij hadden de betere kansen. Terugkomen in een wedstrijd als deze geeft ons een boost. Kijkend naar de ranglijst was een overwinning noodzakelijk, maar we kunnen blij zijn met dit resultaat."

Het geloof in de titel is Van Persie nog niet verloren. "Het kan zeker nog, we zijn pas negen wedstrijden onderweg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen