Van Gaal is trots, maar ook teleurgesteld na remise

27 oktober 2014, 00:15

Manchester United-trainer Louis van Gaal was blij met het punt tegen Chelsea, maar zag zijn ploeg bekende fouten maken. "Het is steeds weer hetzelfde liedje. We creëren veel kansen, maar maken ze niet af. Chelsea maakt de eerste goal en dan weet je dat het heel moeilijk wordt", aldus Van Gaal na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen FOX Sports.

Van Gaal loofde wel de instelling van zijn ploeg. "We verdienden dat doelpunt. De spelers bleven geloven en vechten, dat is fantastisch. Dat is het beste dat ik vandaag gezien heb. We hadden vandaag kunnen winnen. Dat is een goed teken, want Chelsea is van wereldklasse. We waren vandaag minstens gelijk aan hen."

Van Gaal vond dat Daley Blind medeschuldig was aan de treffer van Chelsea. Didier Drogba kopte vijf minuten na rust de 0-1 tegen de touwen, nadat hij Rafael in de lucht simpel had verslagen. "Wij hebben niet genoeg lange spelers om de luchtmacht van Chelsea tegen te houden. Dat is de waarheid en heb ik al een paar keer gezegd. Het ging in eerste instantie al fout in de communicatie tussen Rafael en Marouane Fellaini. Bovendien kwamen ze met een man meer en dan moet Daley Blind ook meedekken. Dat zijn we vergeten te doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen