Mourinho hekelt arbiter: "Ik zag het al aankomen"

27 oktober 2014, 00:16

Chelsea-manager José Mourinho was na afloop van het 1-1 gelijkspel bij Manchester United niet tevreden over het optreden van scheidsrechter Phil Dowd. De arbiter stuurde Branislav Ivanovic in blessuretijd - en Chelsea nog met 1-0 leidde - met rood van het veld. Onterecht, meende de Portugees.

"Die rode kaart, ik zag het gewoon aankomen. Als dat echt een tweede gele kaart was…zo weet ik er nog wel een paar. Ik kan er veel dingen bijslepen, zoals de vele gele kaarten die wij incasseerden en waarom wij geen strafschop kregen voor de overtreding van Chris Smalling op Ivanovic. Maar dat doe ik niet, want als ik echt zeg wat mijn hart me ingeeft, krijg ik problemen", aldus Mourinho na afloop tegen de BBC.

Door het puntverlies zag Mourinho het Southampton van trainer Ronald Koeman naderen tot vier punten. Toch kon hij leven met het resultaat. "Ik ben heel erg blij, we hebben fantastisch gespeeld. Het is niet eenvoudig om aan te treden tegen United, dat heel compact speelde. We kijken niet naar andere clubs, we kijken naar onszelf. Dit was een van de moeilijkste duels van het seizoen. We behaalden niet het resultaat dat we wilden, maar als we zo doorgaan hoeven we niet naar anderen te kijken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen