Verbeek had 'goed gesprek' met NAC en gaat nadenken

27 oktober 2014, 20:46

NAC Breda is naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdcoach en sprak maandag in het kader hiervan met Gertjan Verbeek, die één van de kandidaten is om de ontslagen Nebojsa Gudelj op te volgen in het Rat Verlegh Stadion. Beide partijen concludeerden dat het een 'goed eerste gesprek' was.

"We hebben informatie uitgewisseld", zegt Verbeek tegen FOX Sports over het onderhoud met de clubleiding van NAC. "Ik ben er wijzer van geworden en heb nu een beter beeld van NAC. Ze hebben me zelfs dingen in vertrouwen verteld. Dat stel ik op prijs. Ze zijn open en eerlijk geweest over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de club. Ik ga er een paar dagen over nadenken en besluit daarna of ik nog kandidaat kan en wil zijn. Ik zal alles rustig laten bezinken", aldus de momenteel werkloze coach.

Gespreksonderwerpen als het salaris en mogelijke kwaliteitsinjecties voor de selectie kwamen niet aan bod, geeft technisch directeur Graeme Rutjes aan. "Het was een goed, oriënterend gesprek. We hebben een beetje aan elkaar gesnuffeld. Ik hoop dat we onze ideeën over NAC en waar we naartoe willen goed hebben kunnen overbrengen." Een tweede gesprek is nog niet meteen op de agenda gezet.

NAC gaat met meerdere kandidaten om tafel, geeft Rutjes aan. "Gertjan weet dat ook. Dat hebben we eerlijk gecommuniceerd. Er staan nog geen datums voor die gesprekken op de agenda." Robert Maaskant en Ruud Brood (de trainer van NEC) zijn naast Verbeek gegadigden om de nieuwe keuzeheer van NAC te worden. Momenteel nemen Eric Hellemons en Rob Penders de honneurs waar in Breda. Dit duo kan het seizoen eventueel ook afmaken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen