FC Utrecht houdt rekening met winters vertrek Oar

27 oktober 2014, 22:33

Tommy Oar is dit seizoen zonder twijfel de uitblinker bij FC Utrecht. De 22-jarige Austaliër rijgt de assists aaneen bij de club uit de Domstad. Hij heeft een aflopende verbintenis, waardoor de linkspoot lastig te behouden lijkt te zijn. De international wordt al door meerdere clubs in de gaten gehouden, maar Utrecht probeert hem ook langer te binden.

De clubleiding van de Domstedelingen gaan de komende weken om tafel met de smaakmaker. Mocht het zo zijn dat Oar niet wil bijtekenen, dan ligt een winters vertrek voor de hand. "Tommy denkt graag mee en heeft begrip voor de situatie", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik tegen Voetbal International.

"Hij is in de vorm van zijn leven, is dit seizoen de assistenkoning van Nederland en speelde afgelopen zomer op het WK", stelt Van Schaik over Oar. "Veel scouts zitten voor hem op de tribune. We zien wel wat er komt, maar gaan eerst met hem zelf om de tafel", aldus de Utrecht-directeur, die niets zegt te weten van de vermeende belangstelling van Ajax. "Daarover is bij ons niets bekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen