Vlaar laat zich aftroeven in nieuwe nederlaag Villa

27 oktober 2014, 22:51

Aston Villa verloor vier maal op rij in de Premier League, maar moest het alle vier keer opnemen tegen een tegenstander van formaat. Nadat Arsenal (0-3), Chelsea (3-0), Manchester City (0-2) en Everton (3-0) te sterk waren gebleken voor de formatie van manager Paul Lambert, moest er in de uitwedstrijd tegen Queens Park Rangers weer eens gewonnen worden. Dit lukte absoluut niet: 2-0.

Met Ron Vlaar (Villa) en Leroy Fer (QPR) in de basisopstelling en Leandro Bacuna (Villa) op de reservebank was Villa in de eerste helft de betere ploeg op Loftus Road. Toch keek het in de theepauze tegen een 1-0 achterstand aan tegen de promovendus. Nadat Vlaar een kopduel van Bobby Zamora verloor, scoorde spits Charlie Austin met en fraaie streep. Christian Benteke was voor rust nog dicht bij de gelijkmaker, maar zag zijn inzet voorlangs gaan.

Villa had voor de helftwissel het betere van het spel, maar over het tweede bedrijf kon dit bepaald niet gezegd worden. QPR speelde met meer vertrouwen, wat vooral na een uur spelen tot expressie kwam. Invaller Junior Hoilett raakte koud in het veld het houtwerk met een fraaie boogbal, even later was het wel raak. Austin wist Vlaar af te troeven en maakte zijn tweede van de avond. Een heerlijke spitsengoal, na een scherpe voorzet van Eduardo Vargas. Villa kon maar weinig afdwingen.

Het is duidelijk: er is werk aan de winkel voor Villa. Vijf nederlagen op rij, dat is niet niks. De equipe uit Birmingham staat vijftiende, met tien punten uit negen wedstrijden, en moet zodoende steeds meer naar beneden kijken. QPR heeft de rode lantaarn doorgegeven aan Burnley, dat nog maar vier punten verzamelde. De Super Hoops hebben er nu zeven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen