VVV'er Sevinç disciplinair geschorst na kritiek op Steijn

27 oktober 2014, 23:14   Bijgewerkt: 27 oktober 2014, 23:30

Selman Sevinç is door zijn werkgever disciplinair geschorst, omdat hij zich in de media negatief uitliet over trainer Maurice Steijn. De middenvelder van VVV Venlo betichtte zijn coach in Dagblad de Limburger van een gebrek aan communicatie. De clubleiding was hier niet van gediend heeft hem op het matje geroepen.

Sevinç behoorde al niet tot de selectie voor het competitieduel met RKC Waalwijk en krijgt nog een wedstrijd schorsing opgelegd door VVV. Hij mist derhalve de bekerwedstrijd van dinsdag tegen MVV Maastricht. Naast zijn absentie in deze derby heeft hij een geldboete opgelegd gekregen. Hij heeft inmiddels wel zijn excuses aangeboden en zal zich woensdagochtend weer bij de groep voegen.

Steijn, die dus geconfronteerd werd met kritiek van de speler, geeft tegen het Limburgse L1 aan dat dergelijke zaken te allen tijde binnenskamers besproken moeten worden. "Ik bespreek persoonlijke zaken nooit met de pers en ik verwacht dat dit andersom ook niet gebeurt. Verder wil ik er een streep onder zetten. Ik wil me concentreren op voetbalzaken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen