QPR van laatste plaats af: "Geen reden tot paniek"

28 oktober 2014, 09:52

Queens Park Rangers deed maandag uitstekende zaken in de staart van de Premier League. De ploeg boekte tegen Aston Villa (2-0) de eerste overwinning sinds eind augustus, toen het met 1-0 van Sunderland wist te winnen. Door deze tweede driepunter van het seizoen is QPR van de laatste plaats op de ranglijst af.

Harry Redknapp, de coach van QPR, is blij met het succes tegen Aston Villa. Zijn ploeg verdiende het om weer eens te winnen, stelt hij. "In thuiswedstrijden hebben we dit seizoen telkens goed gespeeld, er zat niet één slechte wedstrijd tussen. Tegen Liverpool (2-3 verlies, red.) hadden we vorige week al punten moeten pakken, maar vandaag zijn we er opnieuw voor gegaan en hebben we de punten gepakt die we verdienden."

"We moeten op deze manier doorgaan en als dat lukt, hebben we een goede kans in deze competitie", zegt Redknapp over de kansen van zijn ploeg op lijfsbehoud. Dat QPR nog wel voorlaatste staat, zegt de ervaren coach weinig. "We hebben maar vier punten minder dan Hull City, dat tiende staat. De competitie ligt nog helemaal open, alles is mogelijk. Er is geen enkele reden tot paniek, er zijn nog zoveel wedstrijden te spelen."

Bij Queens Park Rangers had Oranje-international Leroy Fer een basisplek tegen Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen