Mourinho geeft Del Bosque schuld van blessure Costa

28 oktober 2014, 11:08

José Mourinho baalt als een stekker van de manier waarop de nationale ploeg van Spanje omgaat met Diego Costa. De aanvaller van Chelsea miste de afgelopen wedstrijden door een hamstringblessure, volgens Mourinho omdat hij door de Spaanse bondscoach Vicente del Bosque te zwaar belast is.

Naast zijn hamstringblessure had Diego Costa ook een flinke verkoudheid onder de leden. "Dat is nu weg", zegt Mourinho tegen Sky Sports. "Dat was niet best, hij moest er even voor naar het ziekenhuis. Maar dat hij niet speelde tegen Manchester United kwam niet door zijn ziekte, maar door een blessure. Al hielp de ziekte natuurlijk niet mee in het herstel." Het grootste probleem was dus de hamstringblessure. "Deze heeft hij opgelopen toen hij niet bij de club was en binnen drie dagen twee wedstrijden moest voetballen", sneert Mourinho.

Inmiddels gaat het weer wat beter met Diego Costa, de trefzekere spits heeft de groepstraining hervat. Toch houdt Mourinho zijn hart vast: "In november moet hij namelijk weer met de Spaanse ploeg spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen