Mevrouw Suarez smeekt Anderlecht-fans: "Fluit Matias niet uit"

28 oktober 2014, 13:11

Bij Anderlecht maken veel supporters zich zorgen om Matias Suarez. De Argentijnse aanvaller maakte onlangs zijn rentree na een jaar blessureleed, hij scheurde de kruisband van zijn rechterknie. Sinds zijn terugkeer heeft Suarez niet kunnen imponeren, afgelopen weekend tegen Standard Luik waren zijn acties zelfs uiterst ongelukkig. De vrouw van de voetballer, Magali, roept Anderlecht-fans op om haar man te steunen.

Het stoort mevrouw Suarez dat supporters van Anderlecht steeds luider mopperen over het spel van de Argentijn, zegt ze in de Belgische krant La Dernière Heure. "Ik wil daar niet te veel over uitwijden. Maar ik heb zin om te zeggen dat hij de steun van de mensen nodig heeft. Wat ze zeker niet moeten doen, is hem uitfluiten. Matias weet dat hij zijn beste niveau nog niet haalt, maar hij werkt elke dag enorm hard aan zijn terugkeer."

Suarez werkt keihard om weer de oude te worden, benadrukt zijn vrouw. "Drie keer per week komt er een kinesist van Anderlecht naar ons huis om extra specifieke knieoefeningen te doen. Hij volgt ook een speciaal dieet. Hij probeert zo licht mogelijk te zijn om zo zijn knieën minder te belasten. Hij wil zo graag zijn niveau weer halen waarmee hij de Gouden Schoen won. Hij is triest dat het zo lang duurt, maar hij laat de moed niet zakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen