NAC Breda na verlenging langs Fortuna Sittard

Ger
28 oktober 2014, 22:37

Het in de Eredivisie moeizaam presterende NAC Breda heeft ook in het bekertoernooi een zware avond achter de rug. De Brabanders plaatsten zich met veel pijn en moeite voor de achtste finales door Fortuna Sittard uit te schakelen. In Limburg eindigde het duel na een verlenging in 2-3.

NAC begon nog wel uitstekend aan de wedstrijd in de derde ronde. Al in de vijfde minuut opende Mats Seuntjens de score op aangeven van Uros Matic. De bezoekers sloegen op slag van rust nog eens toe. Adnane Tighadouini benutte een strafschop. Die marge bleek voor NAC evenwel niet voldoende voor een probleemloze tweede helft. Fortuna maakte al snel de aansluitingstreffer. Na een Bredase handsbal scoorde Seku Conneh vanaf elf meter. Balverlies van Sepp De Roover kwam NAC in de 58ste minuut op de 2-2 te staan Jordi Baur rondde af met een prachtig stiftje.

In het restant van de tweede helft vielen geen doelpunten meer, waardoor een verlenging uitkomst moest bieden. Erik Falkenburg hielp NAC uiteindelijk alsnog naar de achtste finales door de 2-3 binnen de schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen