Late goals helpen zwoegend Liverpool langs Swansea

28 oktober 2014, 23:17

Liverpool draait nog moeizaam dit seizoen en heeft een zware avond achter de rug in de Engelse League Cup. De equipe van Brendan Rodgers stond in eigen huis met 0-1 achter tegen Swansea City en had twee late treffers nodig om de volgende ronde te bereiken: 2-1.

Marvin Emnes opende in de 67ste minuut de score namens Swansea, dat begon zonder Wilfried Bony in de basis. De tegentreffer was een tik voor Liverpool, dat dit seizoen nog niet het niveau van vorig jaar heeft bereikt. Brendan Rodgers besloot in de 80ste minuut Mario Balotelli te laten invallen en daar kreeg de coach geen spijt van. De Italiaan maakte in de 86ste minuut de gelijkmaker namens Liverpool, op aangeven van landgenoot Fabio Borini.

Het duel leek zodoende af te stevenen op verlenging, maar Dejan Lovren besliste anders. De verdediger kopte diep in de blessuretijd de bal in het doel, waardoor Liverpool alsnog een ticket voor de volgende ronde in de wacht sleepte. De formatie uit Wales zou het duel overigens niet met elf man eindigen. Federico Fernández ging kort voor tijd over de schreef en kon inrukken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen