Tannane maakt vijf doelpunten: "Nog nooit meegemaakt"

29 oktober 2014, 08:32

In de competitie wil het maar niet lukken bij Heracles Almelo, maar in het bekertoernooi waren de Almeloërs dinsdagavond wél succesvol. In het eigen Polman Stadion werd er maar liefst met 6-2 gewonnen van FC Emmen. De onbetwiste man van de wedstrijd was Oussama Tannane. Hij wist er vijf te maken tegen de Jupiler League-club.

"Ik denk dat het een hele mooie avond is geweest", sprak Tannane na de klinkende zege tegen RTV Oost. "We hebben eindelijk weer de winst en ja, we zijn door", glimlachte hij. Vijf doelpunten, het is niet niks. "Ik moet zeggen dat ik dit nog nooit heb meegemaakt, dat ik vijf goals in één wedstrijd maak. Maar het is alleen maar mooi en dat je het team ermee helpt is alleen maar goed."

In de Eredivisie wisten de Heraclieden slechts één keer te winnen in tien wedstrijden, waardoor het de rode lantaarndrager is. "Ik hoop dat we nu tegen Go Ahead met vertrouwen gaan spelen en dat we de drie punten daar gaan pakken", doelt de vleugelaanvaller op de wedstrijd van zondag in de Adelaarshorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen